Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Intuïtie Remedie

16.95
3723
+

Om je Intuïtie te ontwikkelen en te versterken en om vertrouwen te ontwikkelen in je gevoel.

De remedies van De Groene Linde zijn energetisch geladen met verschillende geurfrequenties die passen bij het doel van de remedie, kristallen, codes en stemvorken. Ze bevatten naast de energie uitsluitend water en brandewijn. Als het flesje is geopend is de vloeistof maximaal 6 maanden te gebruiken.

Intuïtie
Iedereen heeft Intuïtie maar bij de een is het wat beter ontwikkeld, kan en durft er op te vertrouwen en laat het een leidraad zijn in het leven. Wil jij dit ook en heb je het gevoel dat je wat ondersteuning kunt gebruiken? Veel mensen hebben een onderliggende belemmering op het gebruiken van je Intuïtie. Misschien ben je wel een keer afgekat of belachelijk gemaakt doen je je over je Intuïtie uitte. Of heb je een misser gemaakt door er wel of niet naar te luisteren. Maar ook zie ik veel mensen die het niet durven en er werkelijk een angst op zit, dit komt dan door trauma's uit vorige levens. Ook om deze trauma's te verwerken.