Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Incarneren Remedie

16.95
3722
+

Alleen als je goed geïncarneerd bent kunt je volledig leven.

De remedies van De Groene Linde zijn energetisch geladen met verschillende geurfrequenties die passen bij het doel van de remedie, kristallen, codes en stemvorken. Ze bevatten naast de energie uitsluitend water en brandewijn. Als het flesje is geopend is de vloeistof maximaal 6 maanden te gebruiken.

Incarneren
Een niet goed geïncarneerde ziel staat als het waren met de hakken in het zand om zichzelf tegen te houden om maar niet in het lichaam te ankeren en volledig in het leven te staan. Hierdoor raak je heel veel levens energie kwijt en loop je doelloos rond. Het is voor jou heel lastig om je hier thuis te voelen en vanuit een veilige basis je leven. Je voelt je angstig en je hebt geen vertrouwen dat het allemaal goed komt. Je kunt zelfs lichamelijke klachten creëren die er voor zorgen dat je niet mee hoeft te doen haar het leven. Je krijgt het niet voor elkaar om de basis behoefden voor jezelf neer te zetten. Door goed geïncarneerd te zijn voel je je veilig in je lichaam en in het leven. Je voelt een basis vertrouwen en je voelt je gedragen en geliefd door moeder aarde. Zij zal voor je zorgen en je krijgt energie om dat waar je naar verlangt te realiseren.