Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Emotioneel Remedie

16.95
3707
+

Emoties die niet stromen verharden je en hebben een verlammend effect op je leven.

De remedies van De Groene Linde zijn energetisch geladen met verschillende geurfrequenties die passen bij het doel van de remedie, kristallen, codes en stemvorken. Ze bevatten naast de energie uitsluitend water en brandewijn. Als het flesje is geopend is de vloeistof maximaal 6 maanden te gebruiken.

Emotioneel
Tranen zijn goed, ze zuiveren je lichaam en ziel, ze geven je lucht en ruimte en op deze manier verwerk je je verdriet. Maar.... kan jij je emoties NIET uiten? Dan is deze remedie heel geschikt. Onverwerkte emoties en gevoelens die je niet uit, veroorzaken een stagnatie in je natuurlijke energie stroom. Deze stagnatie kan uiteindelijk lijden tot lichamelijke of geestelijke ziektes. Burn Out, overspannen maar zelfs gewrichtsklachten, eczeem en andere stress gerelateerde klachten kunnen ontstaan. Heb je het idee dat jou gezondheid heeft te kampen met onverwerkte emoties? Dan is deze remedie een hele goede keuze!