Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Earth star Remedie

16.95
3731
+

Een chakra dat in de aarde ligt waarmee je bent verbonden.

De remedies van De Groene Linde zijn energetisch geladen met verschillende geurfrequenties die passen bij het doel van de remedie, kristallen, codes en stemvorken. Ze bevatten naast de energie uitsluitend water en brandewijn. Als het flesje is geopend is de vloeistof maximaal 6 maanden te gebruiken.

Earth star
Door je bewust te verbinden met het Earth star chakra en die ook goed schoon en zuiver te houden, ben je in staat om je op een positieve en vruchtbare manier in het leven te staan. Via dit chakra komt er ook veel negatieve energie tot je. Als je daar niet bewust van bent kan er heel wat ongewilde energie in je systeem komen. Deze remedie maakt je bewust van dit chakra en helpt je om je op een stevige manier te verbinden met de aarde en het leven. Maar ook zal deze remedie ervoor zorgen dat het chakra wordt gereinigd en zuiver blijft. Een bijzondere gewaarwording als je deze remedie gaat gebruiken, je wordt je pas dan bewust wat onzuivere energieën die vanaf de aarde komen met je doen. Je voelt je veilig en behaaglijk en je krijgt goede zin om dingen te doen die opbouwend zijn.