Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

DNA-activatie Remedie

16.95
3730
+

Ondersteuning tijdens perioden waarin het DNA wordt geactiveerd.

De remedies van De Groene Linde zijn energetisch geladen met verschillende geurfrequenties die passen bij het doel van de remedie, kristallen, codes en stemvorken. Ze bevatten naast de energie uitsluitend water en brandewijn. Als het flesje is geopend is de vloeistof maximaal 6 maanden te gebruiken.

DNA-activatie
Om je te ondersteunen als je in een periode van DNA-activatie zit. De lichamelijke, emotionele en spirituele ongemakken worden door deze remedie verlicht. Tijdens deze perioden wordt je als mens alle kanten op gegooid. Je hebt je emoties niet in de hand, gevoelens van onmacht gaan met je op de loop. Je twijfels aan jezelf en je vraagt je af wat er allemaal aan de hand is. Je gaat steeds meer reageren op prikkels van buitenaf maar ook de natuurcyclussen zoals de volle maan hebben je in de greep. Om je ongemakken te verlichten kan je deze remedie gaan inzetten voor liefdevolle ondersteuning.