Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Testkit Engelen

34.95
3156
+

In de testkit zitten de alle frequenties van de Engelen lijn. Speciaal bedoeld om de verschillende geurfrequenties uit te testen. Dit kun je doen doormiddel van bijvoorbeeld: Pendelen, Touch for Health, met de biotensor etc. Maar ook je eigen lichaam kan je vertellen of een bepaalde frequentie op dit moment bij je hoort. Zo test je het uit: Pak 1 buisje en hou die tegen je zonnevlecht.

Vraag dan in je zelf `Is dit de meest effectieve geurfrequentie voor mij op dit moment?` Je lichaam kan nu naar voren vallen of naar achteren. Soms blijf je stok stijf staan. Om te controleren of het naar voren vallen een JA is kun je vragen ` Ben ik een jongen?` Als je een meisje bent en je valt naar achteren, dan weet je dat naar achteren vallen een NEE is. Zo kun je verschillende buisjes uittesten. Als je een frequentie hebt gevonden die op dit moment het beste bij je past, kun je de spray gaan gebruiken of je gaat het buisje bij je dragen.

In deze kit zit:

CHAMUEL
Chamuel staat voor onvoorwaardelijke liefde. Hij ondersteunt je om je hart open te stellen voor liefde, om te ontvangen maar ook om te geven. Bij gebrek aan eigenliefde, eigenwaarde. Ook beschermt hij partnerschappen en laat je ervaren dat jij ook in een liefdevolle relatie mag zijn. GABRIEL Hij helpt je om beslissingen te nemen als je even niet meer weet wat je moet doen. Hij zuivert en reinigt en verhelderd het vraagstuk, maar ook door je de bekende spiegel voor te houden. Wat zijn jouw blinde vlekken?

JEREMIEL
Hij helpt bij het aangaan van positieve veranderingen. Tijdens het verwerken van emoties, het schenken van vergeving en het overzicht houden. Ook brengt hij een heldere blik als je je leven wilt overzien om zo veranderingen aan te kunnen brengen.

JOPHIEL
Jophiel helpt ons om toegang te krijgen tot onze innerlijke wijsheid en ons innerlijk weten. Ook goed bij winter depressies en nervositeit.

METATRON
Metatron helpt je om je levenspad, je missie in dit leven te vinden en uit te voeren. Helpt je helder te krijgen wat je zielen opdracht is. Verhelderd de tekenen die het leven je schenkt om je levensdoel te vinden. MICHAEL Michael beschermt je, persoonlijk maar ook je materiële bezittingen. Vraag aan Michael of hij op alles wil letten en beschermen. Ook helpt hij je om verbindingen die belemmeren, uit het verleden door te snijden.,

RAGUEL Raguel kan je helpen met helen en harmonie brengen in je relaties. In de relatie met jezelf, de goddelijke bron of met andere mensen. Aartsengel Raguel kun je vragen om de relatie met jezelf en met god of de bron te helen en/of te verbeteren.

RAZIËL
Raziël is de engel die je kan helpen bij het oplossen van onverklaarbare angsten. Deze angsten en fobie?n vinden vaak hun oorsprong in andere levens. Raziël kan je helpen om deze levens te herinneren en inzicht te krijgen. Ook kan Raziël het karma uit deze of andere levens balanceren zodat je verder kan in dit leven.

SANDAPHON
Sandalphon is de beschermer van musici. Maar hij kan ook het advies geven om je te omringen met positieve muziek om je zelf te kalmeren en te helen.

URIEL
Je kunt Uriel vragen als je een oplossing nodig hebt. Bijvoorbeeld als je aan het schrijven bent, aan het studeren bent of als je in en zakelijke bijeenkomst zit. Ook als je een situatie wilt overzien kun je Uriel om hulp vragen. Hij helpt je om in contact te komen met je innerlijke wijsheid en verlichting.

ZADKIËL
Zadkiël zegt `vergeef en maak vrij`. Bij het zoeken naar oplossingen in het leven kan een nog niet vergen gebeurtenis de achterliggende oorzaak zijn. Door te vergeven wordt er orde in de chaos geschept en kun je verder met je leven.

CIRCLE OF ANGELS
Alle engelen om je heen. Om je de hele dag te omgeven met de liefdevolle energie van de engelen.

RAPHAËL
Raphaël zegt zelf dat het enige dat hij doet om ons te laten helen is dat hij ons Liefde laat herinneren. Kijk met liefde en verbonden met liefde naar de te helen situatie. Herinner je waar je vandaag komt en weet dat disbalans ontstaat door afgescheiden te zijn van Liefde.