Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

RookkwartsGeurfrequentie

15.95
2944
+

Rookkwarts werkt stimulerend en ontstressend

Ingrediënten: Arveden, Bijvoet, Lavendel, Citroen, Duizenblad, Rozemarijn

Rookkwarts zorgt voor een goed energie niveau in je omgeving en werkt daarom ontstressend en stimmuleerd inzichten. Helpt je te concentreren en je bij de les te houden als je met mentale activiteiten bezig bent. Goed in tijden waarin testen of examens worden afgelegd. Laat het gevoel van faalangst verdwijnen.

Ook reinigt deze spray het basischakra en het grondingskoord waarmee je bent verbonden met de aarde. Op deze manier krijg je geen ‘ruis’ op je verbinding met met de aarde en blijft dit prettig aanvoelen. Door al het leed wat er tegenwoordig is worden we constant geconfronteerd. Niet alleen via de media maar ook via het energie systeem van de aarde komt de negatieve energie bij je binnen. Het is dus belangrijk om je grondings koord en wortels schoon te houden.

Bij vervuiling van electro smog en straling werkt deze spray neutraliserend.

Verkrijgbaar als auraspray of als 10 ml essence.
10 ml essence: kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie) of je kan de essence in combinatie met Himalayazout gebruiken als voetbad.

Auraspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving.