Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Q15 The Holy Grail & The Solar Logos - Olijf Groen

27.00
3411
+

`De Graal is de kelk van licht`- Stimuleert de ontvankelijkheid en opening. Schept een brug tussen de solar plexus en het emerald van het hart. Brengt een transformatie in relatie tot de ontvankelijkheid en ontrafeling van de vrouwelijke intuïtieve creativiteit, die in ieder van ons aanwezig is. Hij zorgt ervoor dat we ons herinneren dat al wat we zoeken al in ons aanwezig is. Bevordert het ontvankelijk worden als een graal: mentaal niveau: de inspiratie, het idee het woord. gevoelsmatig niveau: rondom het hart chacra, warmte en ontvankelijkheid. aards niveau: vanwaaruit we onze handelingen vorm geven. Het kunnen laten doordringen van de subtielere energieën op de juiste plaats van ons wezen.

Airconditioner: Van alle Quintessences is er ook een airconditioner verkrijgbaar. Airconditioners zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen. Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren. En dit met de specifieke energie van elke quintessence. Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen. Het is zeer fijn om het gebruik van een quintessence (die je in je eigen energieveld gebruikt) te combineren met de airconditioner. Dit omdat je dan ook je huis, kamer of ruimte waar je vaak in verblijft mee kan afstemmen op de trillingsfrequentie van de quintessence waar je op dat moment mee werkt.