Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Q07 St. Germain Wierook - Violetgevlamd

7.50
3800
+

Merlin bewustzijn - `De meester Heler`. Hij helpt om negatieve gevoelens te transformeren in een meer positieve, bruikbare en spirituele energie. Genezing, meditatie, transformatie, deze quintessence is 'de meester genezer'. Hij helpt diegenen die voor anderen zorgen om zich los te maken en zo de energie de mogelijkheid te geven door de anderen heen te gaan.

Bevrijdt ons van emotionele, onopgeloste problemen. Ook voor zorgverleners helpt hij om los te komen en uit zichzelf te treden om zo de energieën beter te laten doorstromen. De toegang tot hogere kennis en via die kennis overzicht over het heden, het verleden en de toekomst. Een aura-reis in de spirituele zin.

Wierook: De wierookstokjes van Aura-Soma zitten in een metalen cilinderdoosje en bevatten steeds een houten wierook plankje waarin de wierookstokjes kunnen geplaatst worden terwijl ze branden.