Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Q07 St. Germain - Violetgevlamd

29.70
3787
+

Merlin bewustzijn - `De meester Heler`. Hij helpt om negatieve gevoelens te transformeren in een meer positieve, bruikbare en spirituele energie. Genezing, meditatie, transformatie, deze quintessence is 'de meester genezer'. Hij helpt diegenen die voor anderen zorgen om zich los te maken en zo de energie de mogelijkheid te geven door de anderen heen te gaan. Bevrijdt ons van emotionele, onopgeloste problemen. Ook voor zorgverleners helpt hij om los te komen en uit zichzelf te treden om zo de energieën beter te laten doorstromen. De toegang tot hogere kennis en via die kennis overzicht over het heden, het verleden en de toekomst. Een aurareis in de spirituele zin.

Airconditioner: Airconditioners zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen. Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren. En dit met de specifieke energie van elke quintessence. Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen. Het is zeer fijn om het gebruik van een quintessence (die je in je eigen energieveld gebruikt) te combineren met de airconditioner. Dit omdat je dan ook je huis, kamer of ruimte waar je vaak in verblijft mee kan afstemmen op de trillingsfrequentie van de quintessence waar je op dat moment mee werkt.

Gebruiksaanwijzing: Verstuif in de richting van het plafond en laat de essences opgaan in het geheel van de ruimte. Ook te gebruiken in elke hoek van de kamer of rondom een specifieke ruimte. Je kan de sprays ook over je heen spuiten (met gesloten ogen) en deze als aura-spray gebruiken.