Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Q12 Sanat Kumara & Lady Venus - Licht Koraal

27.00
3441
+

Licht koraal Uitdrukking van Moeder / Vader Principe op aarde. Geneest de diepste niveaus van afhankelijkheid en medeafhankelijkheid én onbeantwoorde liefde. Zo boven, zo beneden - Op aarde als in de hemel. Dit flesje brengt een speciaal bewustzijn van het Goddelijke leven in het dagelijkse leven. De ouders van alle voorafgaande meesters. Deze Quintessence staat je toe achter het masker je ware zelf te zien, alle barriëres overwinnend om jezelf vooruit te helpen. Balanceert mannelijke en vrouwelijke polariteiten. De hoogste liefde die doorkomt van de hemel naar de aarde. Verbinding met alle meesters.

Gebruik: de Quintessences kunnen je meditaties verbeteren. Maar je kan ze gebruiken wanneer je zelf wenst of aanvoelt dat je ze nodig hebt. Neemt 3 druppels van de gekozen Quintessence op je linkerpols, daarna wrijf je erover met je rechterpols. Met gestrekte omhoog geheven armen offer je de kleurenenergie stralen aan de wereld. Daarna ga je met je handen rondom je hoofd en je lichaam in zwevende kruiselingse gebaren zodat de kleurenstralen je totaal omringen, je pauzeert een ogenblik voor je hart .... voor je over de Solar Plexus gaat, over de Hara, de basis Chakra en helemaal naar beneden tot Moeder Aarde. Dan breng je je handen voor je lichaam omhoog in cirkelvormige bewegingen vanaf je voeten tot boven je hoofd om de energieën in je Aura te voeden. De Quintessence drie maal diep inademen, diep in de tempel van je eigen lichaam.