Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Q08 Pallas Athena & Aeolus - Perzik Roze

27.00
3405
+

Creatieve expressie van liefde en schoonheid - Helpt om aandacht te schenken aan de kleine dagelijkse dingen. Bewustwording van schoonheid in alle dingen. Inspireert onze creativiteit, onze dromen en onze visie. Hij helpt om een dieper begrip te hebben van energieën als rijkdom, de reden van het bestaan. Ontbloot dat wat niet zichtbaar is zodat we er ons van kunnen bevrijden. Inspiratie voor je creatieve talenten, je dromen en je visioenen. Helpt je om een beter begrip te krijgen van de energieën die te maken hebben met voorspoed en een goed levensonderhoud. Brengt alles binnen ieders bereik. Voor mensen die dromen, openbaringen zien of visies creëren.

Gebruik: de Quintessences kunnen je meditaties verbeteren. Maar je kan ze gebruiken wanneer je zelf wenst of aanvoelt dat je ze nodig hebt. Neemt 3 druppels van de gekozen Quintessence op je linkerpols, daarna wrijf je erover met je rechterpols. Met gestrekte omhoog geheven armen offer je de kleurenenergie stralen aan de wereld. Daarna ga je met je handen rondom je hoofd en je lichaam in zwevende kruiselingse gebaren zodat de kleurenstralen je totaal omringen, je pauzeert een ogenblik voor je hart .... voor je over de Solar Plexus gaat, over de Hara, de basis Chakra en helemaal naar beneden tot Moeder Aarde. Dan breng je je handen voor je lichaam omhoog in cirkelvormige bewegingen vanaf je voeten tot boven je hoofd om de energieën in je Aura te voeden. De Quintessence drie maal diep inademen, diep in de tempel van je eigen lichaam.