Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Q08 Pallas Athena & Aeolus - Perzik Roze

29.70
3786
+

Creatieve expressie van liefde en schoonheid - Helpt om aandacht te schenken aan de kleine dagelijkse dingen. Bewustwording van schoonheid in alle dingen. Inspireert onze creativiteit, onze dromen en onze visie. Hij helpt om een dieper begrip te hebben van energieën als rijkdom, de reden van het bestaan. Ontbloot dat wat niet zichtbaar is zodat we er ons van kunnen bevrijden. Inspiratie voor je creatieve talenten, je dromen en je visioenen. Helpt je om een beter begrip te krijgen van de energieën die te maken hebben met voorspoed en een goed levensonderhoud. Brengt alles binnen ieders bereik. Voor mensen die dromen, openbaringen zien of visies creëren.

Airconditioner: Airconditioners zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen. Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren. En dit met de specifieke energie van elke quintessence. Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen. Het is zeer fijn om het gebruik van een quintessence (die je in je eigen energieveld gebruikt) te combineren met de airconditioner. Dit omdat je dan ook je huis, kamer of ruimte waar je vaak in verblijft mee kan afstemmen op de trillingsfrequentie van de quintessence waar je op dat moment mee werkt.

Gebruiksaanwijzing: Verstuif in de richting van het plafond en laat de essences opgaan in het geheel van de ruimte. Ook te gebruiken in elke hoek van de kamer of rondom een specifieke ruimte. Je kan de sprays ook over je heen spuiten (met gesloten ogen) en deze als aura-spray gebruiken.