Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Q09 Orion & Angelica - Zacht Roze

27.00
3406
+

De Quintessence van de reizigers. Nieuw begin & einde, innerlijke en uiterlijke reizen. De grootste engelen waarmee je werkt bij Aura-Soma. Deze grote engelen openen en sluiten elke dag. Orion trekt de gordijnen van de nacht toe, Angelicaopent de dag door alle onzuiverheden weg te werken en de negativiteit te zuiveren op een hoog niveau zoals de dauw elke morgen de aarde zuivert. Helpt bij het begin en het einde van elk project. Kosmische liefde. De boodschap voor een nieuw begin voor het planten- dieren- en mensenrijk. Behulpzaam bij het begin en einde van projecten. Waardevol voor reizigers en bescherming daar waar gevaar is. Verminderd de effecten van jetlag.

Gebruik: de Quintessences kunnen je meditaties verbeteren. Maar je kan ze gebruiken wanneer je zelf wenst of aanvoelt dat je ze nodig hebt. Neemt 3 druppels van de gekozen Quintessence op je linkerpols, daarna wrijf je erover met je rechterpols. Met gestrekte omhoog geheven armen offer je de kleurenenergie stralen aan de wereld. Daarna ga je met je handen rondom je hoofd en je lichaam in zwevende kruiselingse gebaren zodat de kleurenstralen je totaal omringen, je pauzeert een ogenblik voor je hart .... voor je over de Solar Plexus gaat, over de Hara, de basis Chakra en helemaal naar beneden tot Moeder Aarde. Dan breng je je handen voor je lichaam omhoog in cirkelvormige bewegingen vanaf je voeten tot boven je hoofd om de energieën in je Aura te voeden. De Quintessence drie maal diep inademen, diep in de tempel van je eigen lichaam.