Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Q09 Orion & Angelica - Zacht Roze

29.70
3788
+

De Quintessence van de reizigers. Nieuw begin & einde, innerlijke en uiterlijke reizen. De grootste engelen waarmee je werkt bij Aura-Soma. Deze grote engelen openen en sluiten elke dag. Orion trekt de gordijnen van de nacht toe, Angelicaopent de dag door alle onzuiverheden weg te werken en de negativiteit te zuiveren op een hoog niveau zoals de dauw elke morgen de aarde zuivert. Helpt bij het begin en het einde van elk project. Kosmische liefde. De boodschap voor een nieuw begin voor het planten- dieren- en mensenrijk. Behulpzaam bij het begin en einde van projecten. Waardevol voor reizigers en bescherming daar waar gevaar is. Verminderd de effecten van jetlag.

Airconditioner: Airconditioners zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen. Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren. En dit met de specifieke energie van elke quintessence. Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen. Het is zeer fijn om het gebruik van een quintessence (die je in je eigen energieveld gebruikt) te combineren met de airconditioner. Dit omdat je dan ook je huis, kamer of ruimte waar je vaak in verblijft mee kan afstemmen op de trillingsfrequentie van de quintessence waar je op dat moment mee werkt.

Gebruiksaanwijzing: Verstuif in de richting van het plafond en laat de essences opgaan in het geheel van de ruimte. Ook te gebruiken in elke hoek van de kamer of rondom een specifieke ruimte. Je kan de sprays ook over je heen spuiten (met gesloten ogen) en deze als aura-spray gebruiken.