Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Q10 Lady Portia - Goud

27.00
3407
+

`Oordeel niet opdat gij niet beoordeeld wordt`, Liefde en compassie zonder oordeel. Zeker als je streng bent voor jezelf, autokritiek, zelfkritisch, teveel werkt of als u anderen gemakkelijk veroordeelt. Brengt onderscheidingsvermogen. Genadig zijn naar jezelf is werkelijk medelevend. Waar onderscheidende wijsheid nodig is en het in evenwicht brengen van alle overwegingen noodzakelijk. Brengt vergeving, liefde en een helder oordeel.

Gebruik: de Quintessences kunnen je meditaties verbeteren. Maar je kan ze gebruiken wanneer je zelf wenst of aanvoelt dat je ze nodig hebt. Neemt 3 druppels van de gekozen Quintessence op je linkerpols, daarna wrijf je erover met je rechterpols. Met gestrekte omhoog geheven armen offer je de kleurenenergie stralen aan de wereld. Daarna ga je met je handen rondom je hoofd en je lichaam in zwevende kruiselingse gebaren zodat de kleurenstralen je totaal omringen, je pauzeert een ogenblik voor je hart .... voor je over de Solar Plexus gaat, over de Hara, de basis Chakra en helemaal naar beneden tot Moeder Aarde. Dan breng je je handen voor je lichaam omhoog in cirkelvormige bewegingen vanaf je voeten tot boven je hoofd om de energieën in je Aura te voeden. De Quintessence drie maal diep inademen, diep in de tempel van je eigen lichaam.