Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Q10 Lady Portia - Goud

29.70
3790
+

`Oordeel niet opdat gij niet beoordeeld wordt`, Liefde en compassie zonder oordeel. Zeker als je streng bent voor jezelf, autokritiek, zelfkritisch, teveel werkt of als u anderen gemakkelijk veroordeelt. Brengt onderscheidingsvermogen. Genadig zijn naar jezelf is werkelijk medelevend. Waar onderscheidende wijsheid nodig is en het in evenwicht brengen van alle overwegingen noodzakelijk. Brengt vergeving, liefde en een helder oordeel.

Airconditioner: Airconditioners zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen. Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren. En dit met de specifieke energie van elke quintessence. Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen. Het is zeer fijn om het gebruik van een quintessence (die je in je eigen energieveld gebruikt) te combineren met de airconditioner. Dit omdat je dan ook je huis, kamer of ruimte waar je vaak in verblijft mee kan afstemmen op de trillingsfrequentie van de quintessence waar je op dat moment mee werkt.

Gebruiksaanwijzing: Verstuif in de richting van het plafond en laat de essences opgaan in het geheel van de ruimte. Ook te gebruiken in elke hoek van de kamer of rondom een specifieke ruimte. Je kan de sprays ook over je heen spuiten (met gesloten ogen) en deze als aura-spray gebruiken.