Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Q04 Hilarion - Licht Groen

29.70
3782
+

Ruimte voor iets nieuws - De weg, de waarheid, het licht. Helpt ons onze weg te blijven gaan door ons toegang te verschaffen tot onze waarheid en onze innerlijke wijsheid. Ze gidst ons in een nieuwe richting en een nieuwe ruimte om vooruit te komen. Verfrist en zuivert de ruimte. Hilarion helpt je je pad te volgen, toegang verlenend tot waarheid en innerlijke wijsheid. Leidt naar een nieuwe richting en een nieuwe ruimte om jezelf te vinden en vernieuwd de werkelijkheid te betreden. Helpt de omgeving te helen. Kennis en vrede in de ziel. Beschermt tegen aardse vervuiling. Lenigt en verfrist de ziel met waarheid.

Airconditioner: Airconditioners zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen. Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren. En dit met de specifieke energie van elke quintessence. Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen. Het is zeer fijn om het gebruik van een quintessence (die je in je eigen energieveld gebruikt) te combineren met de airconditioner. Dit omdat je dan ook je huis, kamer of ruimte waar je vaak in verblijft mee kan afstemmen op de trillingsfrequentie van de quintessence waar je op dat moment mee werkt.

Gebruiksaanwijzing: Verstuif in de richting van het plafond en laat de essences opgaan in het geheel van de ruimte. Ook te gebruiken in elke hoek van de kamer of rondom een specifieke ruimte. Je kan de sprays ook over je heen spuiten (met gesloten ogen) en deze als aura-spray gebruiken.