Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

P06 Orange - Oranje Pomander

27.00
3416
+

De meesten van ons dragen een zwaar gewicht met zich mee: oude kwetsuren, onbruikbaar geworden leerprocessen, verdriet uit het verleden, ... De oranje pomander helpt ons om onnodige lasten los te laten, af te werpen en met hernieuwde kracht onze weg te gaan.

De oranje pomander geeft ons kracht voor de noodzakelijke veranderingen. Afhankelijkheden kunnen makkelijker worden doorbroken en crises kunnen positief worden verwerkt.

Deze pomander absorbeert shocks. Hij helpt om pijn, traumatische ervaringen & shocks te verwerken zonder de negatieve gevoelens te herbeleven. Dit geldt voor acute shocks en trauma én voor degene uit het verleden. Oranje heelt de tijdlijn.

De oranje pomander werkt bijzonder goed voor álle shocksituaties, trauma’s of stress. Ook helpt hij om jezelf te bevrijden van patronen van afhankelijkheid of inter-afhankelijkheid.

Hij is een beschermer en schokbreker. En helpt in alle schoksituaties, bij alle angsten en balanceert de aura wanneer je je buiten jezelf voelt.

Oranje geeft de mogelijkheid los te laten en te accepteren wat er om je heen gebeurt.
Voor het etherisch lichaam waardoor ons lichaam toegang tot evenementen uit verleden en toekomst.
Gebruik van de Oranje pomander geeft je toegang tot deze informatie zonder de negatieve emoties te herleven.

Het is ook gerelateerd aan het tweede chakra en heeft een verzorgende, kalmerende uitwerking op dit gebied.