Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

P08 Yellow - Gele Pomander

27.00
3418
+

De gele pomander brengt het zonlicht in onze energie en is een zeer goede hulp om angst, nervositeit en negatieve gedachten om te kunnen polen naar iets positiefs. De gele pomander kan een enorm gevoel van vreugde brengen.

Stimuleert de intuïtieve kennis. De gele pomander is zeer nuttig bij het overwinnen van patronen van verslavingen. Hij is een goede hulp bij ontgiftende processen. Herstelt en regenereert de plexus solaris. Ideaal om vreugde te brengen en goed tegen depressiviteit.
Verminderd angsten. Brengt intellectuele duidelijkheid en zorgt voor een goed humeur.

Geel brengt de zon binnen - zeer nuttig bij "een dipje". Ook heel nuttig voor ruimtes met weinig zonlicht, het verheldert de atmosfeer om je heen.

Helpt tegen spanning, stress, nervositeit en ongerustheid. Tegen nervositeit en negatieve gedachten. Verlicht de lasten van angsten en fobieën.

Gele pomander samen met witte pomander kan een goede ondersteuning zijn bij reisziekte.

Met de gele pomander lukt het ons om negatieve emoties, gedragspatronen en overtuigingen om te zetten naar positieve, ondersteunende energieën.