Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

P08 Yellow - Gele Pomander airconditioner

29.70
3824
+

De gele pomander airco brengt het zonlicht in onze energie en is een zeer goede hulp om angst, nervositeit en negatieve gedachten om te kunnen polen naar iets positiefs. De gele pomander airco kan een enorm gevoel van vreugde brengen.

Stimuleert de intuïtieve kennis. De gele pomander airco is zeer nuttig bij het overwinnen van patronen van verslavingen. Hij is een goede hulp bij ontgiftende processen. Herstelt en regenereert de plexus solaris. Ideaal om vreugde te brengen en goed tegen depressiviteit.
Verminderd angsten. Brengt intellectuele duidelijkheid en zorgt voor een goed humeur.

Geel brengt de zon binnen - zeer nuttig bij "een dipje". Ook heel nuttig voor ruimtes met weinig zonlicht, het verheldert de atmosfeer om je heen.

Helpt tegen spanning, stress, nervositeit en ongerustheid. Tegen nervositeit en negatieve gedachten. Verlicht de lasten van angsten en fobieën.

Gele pomander samen met witte pomander kan een goede ondersteuning zijn bij reisziekte. (hier best de pomanders gebruiken)

Met de gele pomander airco lukt het ons om negatieve emoties, gedragspatronen en overtuigingen om te zetten naar positieve, ondersteunende energieën.

Airconditioners zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen.
Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren.
Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen.
Het is zeer fijn om het gebruik van een pomander (die je in je eigen energieveld gebruikt) te combineren met de airconditioner. Dit omdat je dan ook je huis, kamer of ruimte waar je vaak in verblijft mee kan afstemmen op de trillingsfrequentie van de pomander waar je op dat moment mee werkt.

Gebruik: Verstuif in de richting van het plafond en laat de essences opgaan in het geheel van de ruimte.

Ook te gebruiken in elke hoek van de kamer of rondom een specifieke ruimte.

100 ml