Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Liefde & Hartsenergie set

33.50
+

Set bestaat uit:

  • Pink pomander Aura-Soma
  • Rozenkwarts hart
Pink pomander:

Onvoorwaardelijke liefde voor zichzelf.

Harmoniseert groepsenergieën. Beschermd tegen agressiviteit. Helpt om tederheid en warmte te geven en te ontvangen.
Brengt ontspanning op alle niveaus.

Liefde' Voor universele, onvoorwaardelijke liefde, de warmte en zorg wat alles in je leven mogelijk maakt. Op emotioneel vlak brengt de roze pomander liefde voor jezelf en de mensen om je heen.
Ondersteunend op momenten waarop je kwetsbaar bent en helpt te zorgen voor je zelf.

Brengt een diep gevoel van ontspanning, harmoniseert groepen en groepsprocessen. Ook bij processen van bewustwording. Beschermt tegen agressie. Helpt tederheid en warmte te ontvangen.

Beschermt bij het openstellen voor liefde. Elimineert cranio-sacrale spanningen, ontspanning op alle niveaus.


Rozenkwarts:

Rozenkwarts verzacht de pijn van een gebroken hart en brengt nieuwe liefde en vriendschap in je leven. Draag in een emotioneel moeilijke periode, bvb bij een scheiding, rozenkwarts.
Deze steen is dus dé steen van het hart en de liefde.
Hij werkt zeer sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven.
Deze steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. Deze steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie.
Rozenkwarts herstelt het evenwicht in het lichaam en brengt orde en rust. Geeft liefde en zelfvertrouwen terug. Helpt moeilijkheden overwinnen.
Rozenkwarts is een uitstekende steen voor kinderen, bevordert de geestelijke groei. Het mineraal versterkt de creativiteit en het scheppend vermogen. Opent, bij kinderen en volwassenen, het gevoel voor liefde.
Rozenkwarts opleggen bij heimwee, verbittering, angst, ontevredenheid. Rozenkwarts bevordert een diepe, rustige slaap. Leg een stuk rozenkwarts onder je kussen en geniet van een ongestoorde nachtrust.

Rozenkwarts heeft een ontspannende werking en gaat daarom slapeloosheid tegen. Droomt u vaak vervelend, of wordt u angstig wakker, leg dan een stuk rozenkwarts onder uw kussen om de negatieve emoties te weren. Met een stuk rozenkwarts kunt u ook hartzeer uit het verleden verwerken in uw dromen.