Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Aura Soma Consult - 1 uur

50.00
+

Ben je aangetrokken tot de mooie kleurcombinaties van de equilibrium flessen? Wil je graag een keuze maken uit alle 120 flessen?

Heel graag wil ik je uitnodigen om jouw persoonlijke flessen te komen kiezen (te Broechem bij Ranst) en hierbij een duidelijk en helder inzicht te krijgen wat deze juist voor je kunnen betekenen.

Bij een Aura-Soma consult kies je 4 equilibrium flesjes.

De positie van elk flesje en de specifieke kleurcombinatie van de flesjes vertelt ons een heel verhaal.
Dit geeft ons de mogelijkheid om te ontdekken wat jouw ziel je graag wil vertellen.

Door de flesjes te kiezen die jou op dat moment aantrekken of in het oog springen kunnen we de taal van de kleuren zien en kan ik als Registerd Aura-Soma Practitioner helpen om dit voor je te vertalen.

De kleuren die je zelf gekozen hebt, vertellen een prachtig verhaal en dit verhaal geeft een zeer persoonlijk & helder overzicht van wat er in je bewuste en onderbewuste speelt.

De kleurcombinaties van de door jou gekozen flesjes laten jouw talenten & gaven zien en geven ook een dieper inzicht in eventuele aspecten waar je nog bewuster mee kan leren omgaan.
En welke blokkades of emoties nog wat ondersteuning kunnen gebruiken.

Elk flesje heeft ook een nummer en de combinatie van deze nummers geven jouw 'kleurencode in de tijd' weer. Ook dit kan ik voor je vertalen en toegankelijk maken.
Via een consult kunnen we samen ontdekken welke fles, pomander, ... jou de meeste en beste hulp & ondersteuning kan bieden op dat huidige moment.

Zo kan je dan een persoonlijk pad bewandelen waar je naar de boodschappen van je ziel leert luisteren.

Wie het pad van zijn ziel bewandelt kan de weg naar innerlijke wijsheid, bewustzijn en vreugde makkelijker vinden.

Jouw persoonlijk gekozen fles, pomander, quintessence, ... zullen je hierbij dus zeer goed kunnen ondersteunen.

Heb je zin om eens langs te komen voor een Aura-Soma consult, wees dan van harte welkom na een afspraak.

Deze kan je maken via info@aroma-atelier.be