Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Volatile etherische olie Sinaasappel, zoet 10ml

[Tijdelijk niet leverbaar]
1708

Minimale hoeveelheid voor "Volatile etherische olie Sinaasappel, zoet 10ml" is 1.

Sinaasappel, zoet: schil van een citrusvrucht afkomstig uit Italië. Sinaasappel is een zonnige, frisse olie, die vreugde schept. Het is rustgevend en een tonicum voor de spieren. Sinaasappel vrolijkt op en brengt het speelse kind dat in ieder mens verborgen zit, naar hoven. Een heerlijk mengsel voor in het aromalampje om een vrolijke sfeer te creëren: 2 druppels sinaasappel, 1 druppel vanille en 1 druppel koriander.

Op het lichaam: Geeft verlichting bij verstopping en is goed tegen hartkloppingen. Gebruik zoete sinaasappel bij hoofdpijn, koorts, spanningen, angst, maagklachten, reisziekte, vertraagd hartritme, hartkloppingen, gebrek aan eetlust, koorts, nervositeit, spijsverteringsproblemen, slecht slapen, nervositeit, sterke transpiratie, hartbeklemming en eczeem.

Emoties & psyche behandelen: Maakt vrolijk en verdrijft neerslachtigheid, verdriet en angsten. Brengt de positieve dingen van het leven naar voor.

Spiritueel - Energetisch: Zoete sinaasappel vormt samen met neroli (uit de bloesem) en petitgrain (uit de bladeren) het trio van oliën die de sinaasappelboom ons levert. Geen andere boom of plant schenkt ons drie verschillende oliën. Zoals de vrucht het lichaam voedt, zo voedt de olie de ziel en geeft ze haar een gevoel van vreugde. Zoete sinaasappel kan je het best gebruiken als je je blij en gelukkig voelt en ervaar hoe ze overeenkomt met je eigen geluk. Maar als je ze gebruikt als je je ongelukkig voelt dan zal ze je verwarmen en op vrolijken.

10ml per flesje