Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Volatile etherische olie Scharlei

7.95
1706
+

Minimale hoeveelheid voor "Volatile etherische olie Scharlei" is 1.

Scharlei is opbeurend en geeft nieuwe inspiratie. Een behandeling met scharlei is vergelijkbaar met het nuttigen van een glas goede champagne: gedachten worden helderder en van angst de ander de waarheid te zeggen is geen sprake meer.Het zet aan om eindelijk datgene te doen waar maar steeds huizenhoog tegenop werd gezien. Scharlei is krampstillend bij pijnen.
Een verlichtend bad bij menstruatiepijn: 3 druppels scharlei, 2 druppels cypres, 2 druppels sinaasappel in 10 ml badolie neutraal.

Op het lichaam: Is heel nuttig bij menstruatiepijn en bij de behandeling van PMS. Kan ook heilzaam zijn bij de behandeling van onvruchtbaarheid.

Emoties & psyche behandelen: Kalmeert paranoia en stimuleert seksualiteit.

Spiritueel - Energetisch: Scharlei brengt je in contact met de wereld van de dromen, waaruit men zoveel spirituele lessen kunnen halen. Scharlei zorgt ervoor dat we ons onze dromen beter kunnen herinneren. Ze kan gebruikt worden in een bad voor het naar bed gaan of in een aromaverstuiver. Een druppel op het kussen is ook mogelijk. Hou bij je bed een boekje zodat je je dromen kunt opschrijven als je wakker bent. Schenk ook zeer veel aandacht aan dromen die opkomen zonder dat je daarom gevraagd hebt, want die dromen kunnen misschien wel licht werpen op zaken die je op bewust niveau niet in de gaten hebt. Op fijnstoffelijk niveau is scharlei een olie die ons innerlijke gezichtsvermogen versterkt en die ons helpt duidelijker te 'zien'.

5ml per flesje