Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Volatile etherische olie Salie Officiniale

7.25
1703
+

Minimale hoeveelheid voor "Volatile etherische olie Salie Officiniale" is 1.

Salie is heel zuiverend in ruimtes waar een gespannen sfeer heerst. Samen met lemongrass is het een heerlijke luchtverfrisser. Een massageolie met salie werkt goed bij lymfedrainage. Recept tegen zweetvoeten : 10 druppels cypres, 10 druppels salie in 20 ml massageolie neutraal.

Op het lichaam: Helpt tegen diarree, verkoudheid, griep, hoest en keelpijn. Ontspant spieren en is goed tegen vermoeidheid. Menstruatieopwekkend en helpt bij pms.

Emoties & psyche behandelen: Uitstekend middel bij depressie en verdriet. Salie geeft weerstand en wilskracht. Deze olie heeft een stimulerende, opwekkende, versterkende en verwarmende invloed. De olie is nuttig om te verdampen bij lusteloze mensen die hun zelfvertrouwen kwijt zijn of geestelijk overspannen zijn.

Spiritueel - Energetisch: Vroeger dacht men dat salie wijsheid schonk. Ook ging men er van uit dat salie de verlosser van lichamelijke kwalen was. Je kan salie in combinatie met meditatie of visualisaties toepassen om inzicht en wijsheid te ontwikkelen. Salie werkt zeer goed bij mensen die veel onderdrukte woede in zich voelen. Ook voor mensen die `last` hebben met autoriteit en geen gelegenheid laten voorbij gaan om daar tegen in opstand te komen. Deze houding vindt zijn oorsprong in de angst om afgewezen te worden door de omgeving of de maatschappij. Deze gevoelens en gedachten werden in de jeugd vaak onderdrukt. Daarom is het nu moeilijk om deze ideeën op een neutrale, duidelijke manier te formuleren. Salie is goed om gevoelens van onmacht te verwerken. Zeker als de omgeving kritiek geeft. Salie geeft de kracht om mensen die niet meer kunnen communiceren met de omgeving en hierdoor eenzaam worden, te leren zijn gevoelens voor zichzelf te analyseren en ze dan op een evenwichtige manier naar buiten te laten komen.

5ml per flesje