Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Volatile etherische olie Rozemarijn extra

5.50
1700
+

Minimale hoeveelheid voor "Volatile etherische olie Rozemarijn extra" is 1.

Rozemarijn verfrist het geheugen en verheldert de geest. Een ideale olie om bij te studeren. rozemarijn helpt om grenzen te stellen als anderen proberen normen en waarden proberen op te dringen. Ook zorgt het voor een betere bloeddoorstroming. Ideaal voor een voetbad.
Bij koude voeten : 5 druppels rozemarijn in 5 ml badolie neutraal.

Op het lichaam: Helpt bij spierpijn en een slechte bloedcirculatie. Is goed voor lage bloeddruk. Opwekkend en geeft energie. Werkt goed bij astma, sinusitis en verkoudheid. Beschermt tegen negatieve energie. Rozemarijn kan je goed gebruiken bij acne, eczeem, vet haar, luizen, constipatie, vermoeide spieren, geestelijke vermoeidheid, hartkloppingen, griep, infecties, verkoudheid, zenuwpijn, duizeligheid, migraine, verstuikingen, vermoeidheid, gewrichtspijn, stress, koude handen en voeten.

Emoties & psyche behandelen: Neemt mentale uitputting, verwarring en twijfel weg en brengt een heldere geest. Rozemarijn zuivert lichaam en geest en stimuleert een blijde en optimistische sfeer. Verdamp deze olie als je moe bent of in de put zit. Helpt zeer goed voor trage, apathische, fysisch verzwakte en/of geestelijk uitgeputte mensen. Rozemarijn heeft een opwekkende en verwarmende werking. En maakt actief daarom is rozemarijn uitstekend geschikt voor mensen die aan iets nieuws beginnen (en misschien niet weten hoe ze dit moeten aanpakken).

Spiritueel - Energetisch: Rozemarijn is een beschermolie. Het is heel nuttig (elke ochtend) om deze olie verdund aan te brengen op de zonnevlecht (buik). Want rozemarijn beschermt tegen bewuste & onbewuste invloeden. De olie kan ook thuis gebruikt worden ter bescherming. Rozemarijn is een van de planten waarvan in het middeleeuwse Europa gebruik werd gemaakt om kwade geesten die in mensen of plaatsen huisden uit te drijven. Met betrekking tot de chakra's is rozemarijn van bijzondere betekenis voor de voorhoofdchakra. Het is een olie die stimulerend werkt op de hersenen en op de mentale activiteit. Op fijnstoffelijk niveau wordt rozemarijn in verband gebracht met helderziendheid en het vermogen helder te kunnen denken. Daarom kan rozemarijn overal waar behoefte aan bestaat aan helderziendheid goed van pas komen. Op het hoogste fijnstoffelijke niveau kan hij de ontwikkeling van helderziendheid bevorderen.

5ml per flesje