Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Volatile etherische olie Petitgrain

4.65
1693
+

Minimale hoeveelheid voor "Volatile etherische olie Petitgrain" is 1.

Petitgrain is een zonnige en rustgevende olie, speciaal voor de hartstreek. Het verzacht de pijn en de druk rondom het hart en versterkt het zenuwstelsel. Een bad met petitgrain is uitstekend om daarna lekker te kunnen slapen: 5 druppels petitgrain in 10 ml badolie neutraal.

Op het lichaam: kalmeert de zenuwen en helpt tegen slapeloosheid. Helpt goed bij een geïrriteerde of pukkelige huid.

Emoties & psyche behandelen: Bevordert helderheid van de geest en verscherpt het denkvermogen (ideaal bij examen) Versterkt teergevoeligen, verzwakt woede en geeft hen die zich verraden voelen hun vertrouwen terug.

Spiritueel - Energetisch: Petit grain is nauw verwant aan neroli. De geuren van deze twee oli?n lijken wel wat op elkaar, hoewel petit grain scherper is. Neroli werkt echter in op de hoogste paranormale of spirituele gebieden van het denken, terwijl petitgrain zich meer richt tot het bewuste, verstandelijke denken. Inhaleer deze olie als je behoefte hebt aan helderheid van geest.

5ml per flesje