Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Volatile etherische olie Patchouli

6.95
1689
+

Minimale hoeveelheid voor "Volatile etherische olie Patchouli" is 1.

Patchouli past bij mensen die zichzelf voorbij lopen en hun lichaam hierdoor in de kou laten staan. De geur van patchouli herinnert aan de flower power tijd. De parfum van patchouli werd in die tijd overvloedig gebruikt. Samen met citroen werkt patchouli goed om aan te sterken na een griep.
Recept te gebruiken bij roos op de hoofdhuid: aan shampoo neutraal 5 ml patchouli toevoegen.

Op het lichaam: Versterkt de zenuwen. Werkt ontstekingsremmend, verjongt de huid. Is zeer geschikt bij huidallergieën. Werkt goed tegen voetschimmel. Emoties & psyche behandelen: Helpt bij verdriet en psychische shocks. Zeer nuttig bij angstaanvallen. Verdrijft angstgevoelens bij seks.

Spiritueel - Energetisch: Patchouli heeft een diepbruine, soms naar rood neigende kleur en verspreid een sterke, aardachtige geur. De olie wordt daardoor geassocieerd met de wortelchakra en heeft daarop dan ook een versterkende een aardende invloed. Maar patchouli werkt ook op de tweede chakra. In de aromatherapie ziet men patchouli als een afrodisiacum. De tweede chakra wordt ook in verband gebracht met de waterige elementen in het lichaam en patchouli bevordert de vochtafvoer uit het stoffelijke lichaam. Patchouli heeft een speciale waarde mensen die de neiging hebben hun stoffelijke lichaam te verwaarlozen of voor mensen die het gevoel hebben dat zij buiten het lichaam leven. Patchouli helpt de energie te aarden en te integreren en zorgt ervoor dat de voeling blijven behouden met het fysieke zelf.

5ml per flesje