Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Volatile etherische olie Mandarijn

6.45
1678
+

Minimale hoeveelheid voor "Volatile etherische olie Mandarijn" is 1.

Mandarijn: de schil van de groene mandarijn, afkomstig uit Italië. Mandarijn is een zonnige, vrolijke en warme olie die het kind in de volwassen mens voedt. Mandarijn brengt een speelse creativiteit naar boven, zodat problemen niet meer zo zwaar vallen en de kleine dingen weer aandacht krijgen.Mandarijn is een perfecte olie voor aanstaande moeders, baby's en kinderen.
Speciaal voor slecht slapende baby's en kleine kinderen: 1 druppel mandarijn verdampen op een aromaverdamper.

Op het lichaam: Helpt de spijsvertering en kalmeert en versterkt maag en lever. Het stimuleert heel de spijsvertering en de darmwerking. Werkt uitstekend tijdens de zwangerschap, voorkomt striemen. Is bijzonder geschikt voor kinderen en baby's.

Emoties & psyche behandelen: Maakt opgewekt en blij. Zeer nuttige olie om kinderen en baby's blij te maken. Mandarijn werkt ontspannend en rustgevend. Draagt bij tot een herstellende slaap. Mandarijn werkt ideaal bij rusteloosheid en een beklemd gevoel.

Spiritueel - Energetisch: Mandarijn helpt om met je innerlijke kind in contact te komen. Deze olie geeft een geluksgevoel aan baby's, kinderen en het innerlijke kind bij volwassenen.

5ml per flesje