Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Volatile etherische olie Jasmijn India (100%) 5 ml

85.00
1650
+

Minimale hoeveelheid voor "Volatile etherische olie Jasmijn India (100%) 5 ml" is 1.

Jasmijn is de 'koningin van de nacht' wordt 's nachts geplukt omdat haar aroma dan het sterkst is. Jasmijn is zinnenprikkelend en helpt bij emotionele problemen, vooral wanneer deze met relaties te maken hebben. Jasmijn helpt ontspannen en vertrouwen.
Voor een vermaarde liefdesolie : 5 druppels jasmijn en 5 druppels roos in 100 ml basis massageolie.

Op het lichaam: Is heel nuttig tijdens de bevalling. Geeft verlichting bij baarmoederkramp en menstruatiepijn. Is heel goed voor een droge, gevoelige huid. Jasmijn vergroot de elasticiteit van de huid.

Emoties & psyche behandelen: Brengt optimisme, zelfvertrouwen en prikkelt de fantasie. Is heel heilzaam bij postnatale depressies. Staat bekend als afrodisiacum.

Spiritueel - Energetisch:Jasmijn is al duizenden jaren een krachtig afrodisiacum, maar daarnaast is jasmijn even krachtig als hulpmiddel bij spirituele ontwikkeling. Dat is dan ook de reden dat jasmijn gebruikt kan worden voor het openen of harmoniseren van de kruinchakra. Scott Cunningham schrijft : 'Indien gebruikt in combinatie met de juiste visualisatie, leidt ze tot een staat van verhoogd spiritueel bewustzijn' , wijst hij erop hoe belangrijk gedachten en intenties zijn bij de afstemming op de spirituele energieën van de oliën. De belangrijkste toepassing van jasmijn in de spirituele aromatherapie is het spiritueel maken van de seksualiteit. Dit geeft dan ook aan dat jasmijn zeer belangrijk is om de heiligbeenchakra te harmoniseren. Jasmijn helpt om kunstzinnigheid te ontwikkelen. Dit kan betrekking hebben op de eigen creativiteit, maar dit kan ook betekenen jasmijn ontvankelijker maakt voor kunst, muziek, ... Engelen hebben een voorkeur voor jasmijn, evenals voor roos. Men zegt: `Als je de geur van jasmijn ruikt, terwijl er niemand aanwezig is, is het vrijwel zeker dat een engel je pad heeft gekruist. En andersom, als je aantrekkingskracht wilt uitoefenen op engelachtige wezens, gebruik, dan een druppel jasmijn met een passende affirmatie of visualisatie.`

5ml per flesje