Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Volatile etherische olie Geranium Bourbon

13.60
1644
+

Minimale hoeveelheid voor "Volatile etherische olie Geranium Bourbon" is 1.

Geranium Bourbon is een bloeiende plant afkomstig van het eiland R?union (Bourbon). Antiseptisch. Brengt het hormonale stelsel in balans. Goed bij depressieve klachten en postnatale depressies. Helpt bij het loslaten van ergernissen, spanningen en stress. Het geeft innerlijke rust en een vriendelijke stemming. Geranium geeft grip op psychische en lichamelijke pijnen. De combinatie lavendel met geranium is een uitstekende pijnverzachtende massage- of badolie.

Op het lichaam: Helpt bij angst en nerveuze spanning. Werkt goed op de huid, is pijnstillend, wond- helend en vermindert acne. Geeft evenwicht in de hormonenhuishouding en stimuleert het lymfevatenstelsel en de alvleesklier. Waardevol voor de behandeling van de nieren en bij infecties van de urinewegen.

Emoties & psyche behandelen: Werkt kalmerend en verfrissend op de geest. Is succesvol voor het behandelen van depressies en angstaanvallen.

Spiritueel - Energetisch: Geranium heeft een genezende en rustgevende werking waarin gelijkmoedigheid en evenwicht kan terug gevonden worden. Deze olie werkt ontspannend en opwekkend bij mensen die geestelijk uitgeput zijn en/of een zwakke constitutie hebben. Ook beschermt geranium tegen vijandige of negatieve invloeden en trekt vriendelijkheid aan.

5ml per flesje