Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Volatile etherische olie Gember

8.25
1643
+

Minimale hoeveelheid voor "Volatile etherische olie Gember" is 1.

Gember werkt verwarmend. Het versterkt afrodiserende mengsels.
Een zonnige en verwarmende massage olie: 100 ml basis massageolie, 10 druppels gember en 15 druppels sinaasappel.

Op het lichaam: Helpt goed bij artritis, vermoeidheid, spierpijn, reumatische aandoeningen, verstuikingen, verrekkingen, slechte bloedsomloop, slijmvliesontsteking, sinusitis, heesheid, keelpijn, krampen, indigestie, flatulentie, misselijkheid, reisziekte, koorts, infectieziekten, griep, verkoudheid, geestelijke uitputting. Geeft aan mensen die onder psychische koude leiden, warmte, bescherming en geborgenheid.

Emoties & psyche behandelen: Gemberolie stimuleert de verbeelding en is daarom bij uitstek de essence voor kunstenaars of mensen die moeite hebben vorm te geven aan hun leven of hun eigen mogelijkheden niet zien. Het is eveneens een licht afrodisiacum.

Spiritueel - Energetisch: Gember helpt om oude idealen en ideeën op te geven die vast gehouden worden door angst van het nieuwe en/of het onbekende. Gember helpt om de `te leren lessen` uit het verleden toe te passen in het heden.

5ml per flesje