Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Volatile etherische olie Eucalyptus Wild - Globulus

4.25
1642
+

Minimale hoeveelheid voor "Volatile etherische olie Eucalyptus Wild - Globulus" is 1.

Eucalyptus Globulus (wild) werkt verhelderend en verlichtend bij zware geestelijke arbeid. Heilzaam bij verkoudheid en griep. Een goede manier om meer lucht te krijgen bij verkoudheid: stomen met eucalyptus of wat van de olie op een zakdoek of steentje druppelen en inhaleren. Is voor (kleine) kinderen te scherp.

Op het lichaam: Bijzonder effectief voor het verlagen van de lichaamstemperatuur bij koorts. Helpt heel goed bij keelinfecties, griep, verkoudheid, sinusitis, ... Werkt goed tegen spierpijn en zenuwpijn.

Emoties & psyche behandelen: Werkt goed tegen concentratie problemen, brengt evenwicht bij extreme geestelijke uitputting.

Spiritueel - Energetisch: Eucalyptus is zéér nuttig voor de reiniging van plaatsen waar conflicten en ruzies zijn of hebben plaatsgevonden.
Ook gebruik je best eucalyptus om alle plaatsen te reinigen waar negatieve energieën voelbaar zijn of waar iemand geweest is die een negatieve persoonlijkheid heeft.

5ml per flesje