Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Volatile etherische olie Engelwortel 2,5 ml

19.00
1639
+

Minimale hoeveelheid voor "Volatile etherische olie Engelwortel 2,5 ml" is 1.

Engelwortel geeft zelfvertrouwen, kracht en zet een mens met beide voeten op de grond. Het is een tonicum voor de zenuwen en verloren energie wordt weer opgebouwd. Engelwortel werkt sterk antiseptisch bij griep en is dan goed te combineren met citroen en den.
Dit recept versterkt het zelfvertrouwen: 50 ml basis massageolie, 5 druppels engelwortel en 5 druppels roos. Met dit mengsel de buik en de voeten masseren.

Op het lichaam: Ook bijzonder effectief bij huidaandoeningen: verstopte huid & psoriasis. Verder is deze olie zeer nuttig bij: artritis, jicht, reuma, oedeem, bronchitis, hoesten, verkoudheid, bloedarmoede, vermoeidheid, spijsverteringsproblemen, verstopping, aambeien, hartkloppingen en slecht slapen.

Emoties & psyche behandelen: Engelwortel geeft zelfvertrouwen, kracht en zet een mens met beide voeten op de grond. Het is een tonicum voor de zenuwen en verloren energie wordt weer opgebouwd.

Spiritueel - Energetisch: Brengt je in contact met de engelen. Ook helpt engelwortel om beter afgestemd zijn op het hogere zelf. Helpt mensen op hun spirituele pad toch geaard te blijven.

2,5ml per flesje