Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Volatile etherische olie Cypres

7.30
1636
+

Minimale hoeveelheid voor "Volatile etherische olie Cypres" is 1.

Cypres is een kruidige verfrissende olie met een brede werking. Cypres verzacht en geeft steun aan mensen die te hard voor zichzelf zijn. Het tilt je over verdriet en droefenis heen en laat samen met mandarijn de zon weer schijnen en zorgt voor een langdurige concentratie bij verdamping. Cypres is versterkend en samentrekkend bij een zwak bindweefsel en daarom goed te gebruiken als ondersteuning bij aambeien, spataderen en couperose. Een paar druppels cypres in de schoenen bij transpirerende voeten doet wonderen.

Op het lichaam: Goed voor bronchitis, astma en kinkhoest. Werkt heel heilzaam bij zware menstruaties. waardevol voor alle overgangsproblemen. En helpt goed om de geur van zweetvoeten te verdrijven.

Emoties & psyche behandelen: Werkt versterkend en troostend bij verbroken relaties en bij rouw. Brengt kalmte en emotionele rust in tijden van verandering.

Spiritueel - Energetisch: Cypres helpt goed bij grote veranderingen in het leven, bvb verandering van werk of verhuizing, maar bij grote beslissingen op spiritueel vlak. Cypres is ook werkzaam bij de pijnlijke en/of moeilijke overgangsperioden in het leven, zoals de dood van een geliefd persoon, het einde van een relatie,...

5ml per flesje