Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Volatile etherische olie Citroen, Italië

5.90
1634
+

Minimale hoeveelheid voor "Volatile etherische olie Citroen, Italië" is 1.

Citroen, een frisse en fruitige olie die de geest verheldert en versterkt bij geestelijke uitputting. Het geeft een positieve zet aan die mensen die in een cirkel van problemen en negatieve gedachten blijven ronddraaien vanwege zijn zonnige karakter. Citroen versterkt het immuunsysteem en het werkt vitaliserend op het bindweefsel en de spieren. Citroen is ook heel verfrissend in allerlei schoonmaakmiddelen en werkt zuiverend in een lampje omdat het ziekmakende microben in de lucht vernietigd.

Op het lichaam: Versterkend voor maag en lever. Nuttig voor het behandelen van een te hoge bloeddruk en spataderen. Stopt het bloeden bij kleine wondjes.

Emoties & psyche behandelen: Zet aan tot helder denken, brengt humor en verdrijft traagheid en besluiteloosheid. Citroen maakt je wakker en geeft je snelle reflexen om de problemen op te lossen. Citroen heeft ook een verfrissende & zuiverende werking, versterkt en kalmeert bij overspanning & geestelijke uitputting.

Spiritueel - Energetisch: Helpt om `niet verteerbare` emoties te verteren en brengt inzicht bij onopgeloste problemen. Is zeer nuttig voor de zonnevlechtchakra. Citroen maakt vrolijk en geeft levenslust.

5ml per flesje