Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Volatile etherische olie Ceder, atlas

4.80
1633
+

Minimale hoeveelheid voor "Volatile etherische olie Ceder, atlas" is 1.

Ceder is verwarmende, zachte houtige olie met een heerlijke geur die lang blijft hangen. Ceder versterkt het gevoel van eigenwaarde en helpt bij het loslaten van door de omgeving opgelegde verwachtingspatronen. Ceder is een echte verdampingsolie voor de koude winterdagen om bij weg te dromen. In de huidverzorging past atlasceder bij acne en vette huid. Ook bij seborroe (verhoogde talgafscheiding) past deze olie zeer goed.

Op het lichaam: Verlicht jeuk en is goed tegen huiduitslag. Is heel nuttig bij pijnlijk of moeilijk urineren. Ceder is een krachtig antiseptisch middel en werkt slijmoplossend bij neusverkoudheid.

Emoties & psyche behandelen: Goed voor dagdromers en mensen die te afwezig zijn. Werkt goed tegen angsten, geeft kracht en harmonie.

Spiritueel - Energetisch: Goede hulp bij meditatie. Men gelooft dat het spirituele leven door ceder wordt versterkt en dat de banden met het goddelijke erdoor worden aangehaald. Ceder kan helpen om een gevoel van evenwichtigheid en zelfstandigheid te ontwikkelen. Ceder helpt om `verstopping van de geest` op te lossen.

5ml per flesje