Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Volatile etherische olie Blauwe cypres

23.95
1629
+

Minimale hoeveelheid voor "Volatile etherische olie Blauwe cypres" is 1.

Cypres Blauw, afkomstig van de Cypres boom in Australië. Cypres Blauw werkt sterk ontstekingsremmend en is goed in te zetten bij brandwonden, virusinfecties en huidirritaties. De etherische olie van de blauwe cipres bevat guazuleen. Azulenen zijn ontstekingsremmend, pijnverminderend, het bevorderd wondheling en heeft een antivirale werking.

Gezien de aanwezigheid van het azuleen in blauwe cipres olie wordt hij vaak gebruikt als een voordeligere variant op de kamille olie. Echter de concentratie azuleen is hoger in de blauwe kamille olie. Door het azuleen is de blauwe cipres olie te gebruiken bij uiteenlopende huidproblemen zoals acné, puisten, eczeem en een gevoelige huid.

Veiligheidsinformatie etherische cipres olie (blauwe): In sommige gevallen zijn mensen allergisch voor het azuleen. Daarom eerst even testen op de binnenkant van de bovenarm.

5ml per flesje