Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Volatile etherische olie Bergamot Italië

11.30
1627
+

Minimale hoeveelheid voor "Volatile etherische olie Bergamot Italië" is 1.

Bergamot montert op, maakt zelfverzekerder en stimuleert het vertrouwen in de eigen intuïtie. Het schept helderheid en rust in vastgelopen situaties. Voor de geur is bergamot zeer gewild in alle geurartikelen zoals Parfums. Naast de heerlijke geur is kalmering een belangrijke eigenschap van bergamot, speciaal bij mensen met angst en onrust. Bergamot in combinatie met Ylang-Ylang in gelijke delen, verdampen in een aromaverstuiver geeft dat zalige weldadige gevoel na vermoeide en stressvolle dagen.

Op het lichaam: Helpt goed tegen blaasontsteking, stimuleert de eetlust en werkt goed bij koortsuitslag.

Emoties & psyche behandelen: Helpt bij angsten, depressie en lusteloosheid. Geeft zelfvertrouwen en helpt ontspannen. Bergamot is een zeer nuttige olie bij verdriet.

Spiritueel - Energetisch: De groene kleur van de bergamotolie lijkt heeft een grote affiniteit met de hartchakra. Het is een bijzonder waardevolle olie als iemand onder groot verdriet gebukt gaat. Bij verdriet en pijn kan de hartchakra zich blokkeren en/of sluiten. Zo ben je niet meer open en/of ontvankelijk voor het ontvangen en geven van liefde. Bergamot heeft een troostende, kalmerende en vreugdebrengende kracht en kan er voor zorgen dat deze chakra kan genezen en weer kan openstaan voor vreugde en liefde. Als het hart al open is, kan bergamot iemand helpen vreugde en genezing naar anderen uit te stralen. Zeer waardevolle olie! Bij uitwendig gebruik opletten! Fototoxisch.

5ml per flesje