Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Volatile etherische olie Basilicum, Fr

8.60
1625
+

Minimale hoeveelheid voor "Volatile etherische olie Basilicum, Fr" is 1.

Basilicum is verwarmende olie en geeft (her)nieuwe energie. Basilicum olie geeft een beter inzicht op de eigen emoties, daarom is Basilicum heel goed te gebruiken bij angst, stress en depressies. Verder is Basilicum een fijne olie die heerlijk te gebruiken is bij verkrampte spieren. Meng Basilicum met Marjolein samen met een neutrale massageolie van Volatile en u heeft een fantastische massageolie tegen verkrampte en pijnlijke spieren.

Op het lichaam: Helpt goed tegen insectensteken, jicht, spierpijn, reuma, bronchitis, oorpijn, sinusitis, hoesten, aften, buikpijn, wratten, vette huid, niet goed doorzettende menstruatie, reukzin verlies, migraine, nervositeit, prikkelbaarheid, slapeloosheid, stress en vermoeidheid, verminderde eetlust, suikerziekte, duizeligheid, blaas- en nierklachten, krampen.

Emoties & psyche behandelen: De olie ontspant de zenuwen en heeft een kalmerende invloed op angst en stress. Hij geeft rust aan uitgeputte, zwakke en hysterische personen. Basilicum brengt vrede en verdrijft negatieve gedachten. Helpt om meer vertrouwen te ontwikkelen bij wantrouwen.

Spiritueel - Energetisch: is een goede olie bij een blokkade in de zonnevlecht. Helpt zeer goed om emoties `te verteren`.

5ml per flesje