Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Volatile etherische olie Amyris

8.05
1505
+

Minimale hoeveelheid voor "Volatile etherische olie Amyris" is 1.

Amyris is een zachte houtolie uit Haiti. De geur van deze olie doet denken aan sandelhout: mild, houtig en zoet en wordt gezien als een goedkope vervanging voor de exquise Sandelhout-Oost. Amyris is een olie met goede huidverzorgende en verzachtende kwaliteiten. Amyris wordt veelal gebruikt als zacht geurend bestanddeel in eigen gemaakte parfums en crémes.

Op het lichaam: Amyris is een zachte houtolie uit Haiti. De geur van deze olie doet denken aan sandelhout: mild, houtig en zoet. Amyris olie heeft ontstekingsremmende, jeukstillende en anti-allergische eigenschappen. Deze olie kan gebruikt worden voor het behandelen van stijve spieren, spanningen, herstel na ziekte, depressieve angsttoestanden, huidirritaties, droge handen- en voeten, kloven, vermoeidheid, huidaandoeningen, onzuivere huid, pukkeltjes, (jeugd)puistjes, rimpels, striae of zwangerschapsstriemen, ontstekingen en zweertjes. Door zijn huidregenererende eigenschappen is Amyris olie een uitstekende toevoeging aan zelfgemaakte huidverzorgende mengsels.

Emoties & psyche behandelen: Amyris olie heeft mentaal en psychisch een zeer sterk harmoniserende werking en herstelt het emotionele evenwicht. De olie verdrijft negatieve gedachten en maakt psychische blokkades en depressies los. Schenkt innerlijke rust en tevredenheid. De olie steunt onze eigenwaarde, geeft innerlijke kracht.

Spiritueel - Energetisch: Amyris heeft een positieve werking op de chakra`s en is een goede ondersteuning bij het mediteren. In een geurbrander ontspant Amyris bij spanningen en stress.

5ml per flesje