Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Aroma diffuser Cerelia - Volatile

[Tijdelijk niet leverbaar]

De Ceralia (keramische) ultrasone diffuser combineert design met het welzijn van aromatische diffuser, waardoor u een zachte, aangename sfeer kunt creëren.

u hoeft alleen maar lichte druk uit te oefenen op de Ceraila en het verspreidt uw etherische oliën in een zachte mist, versterkt met een zacht veranderend licht (ook vast te zetten of zonder licht te gebruiken), en biedt u alle natuurlijke voordelen van etherische oliën in een aangename atmosfeer.

Praktisch en gemakkelijk te gebruiken, u zult genieten van de zachte, ingetogen verlichting, waardoor deze diffuser een uitstekend decoratief object is.
Deze etherische olie diffuser werkt door het water te besproeien. Een paar druppels essentiële oliën die aan het water worden toegevoegd, is voldoende (maximaal 15 druppels) om hun geur en gunstige eigenschappen in uw kamer te verspreiden. Ultrasone verneveling produceert een lichte nevel van water die de essentiële oliën verspreidt en droge lucht aangenaam bevochtigt.
Dankzij de vernevelingstechniek kan het diffuus zijn over een oppervlakte tot 30 m².
Operatie principe
De verneveling wordt veroorzaakt door de vibratie van een keramische chip met een zeer hoge frequentie die ultrageluid veroorzaakt door zijn beweging. Dat is de reden waarom de Ceralia-diffuser ultrasone verneveling gebruikt. Deze ultrasone verneveling is daarom wat de essentiële oliën verspreidt.
Kenmerken

 • Lichtbesturing
 • Waterniveau sensor en automatische uitschakeling wanneer het niveau laag is
 • Diffusietijd: ingebouwde aan / uitknop onder het product
 • Overig: Luchtbevochtiging

De diffuser monteren

 1. Het apparaat moet op een vlak, horizontaal oppervlak worden geplaatst.
 2. Sluit de AC-adapter aan op de diffuser zonder deze in een stopcontact te steken.
 3. Verwijder de keramische behuizing en dek af.
 4. Gebruik leidingwater bij kamertemperatuur (geen gedemineraliseerd water) om het basisreservoir te vullen met niet meer dan 80 ml (overschrijd het maximumniveau-merkteken niet).
 5. Voeg 5 tot 15 druppels (maximaal) essentiële oliën toe om in het water te diffunderen
 6. Plaats het deksel en vervolgens de keramische behuizing terug op de basis.
 7. Steek de net adapter in een stopcontact.
 8. Om uw Ceralia te starten, drukt u eenvoudig op de bovenkant van het apparaat. Hierdoor wordt de "" voetknop "" onder het apparaat geactiveerd.

Merk: Volatile. Inhoud: 1 diffuser