Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Kruidnagel - Pranarom

6.11
2408
+

Kruidnagel - Eugenia caryophyllus BIO
Aromatische moleculen: Eugenol, eugenyl acetaat. Gedistilleerd deel: kruidnagel.

De kruidnagelboom, afkomstig van de Molukken, groeit tot 20 m hoog en gedijt goed op goed gedraineerde, tropische, maritieme bodems. De bladeren staan tegenover elkaar, zijn taai en persisterend. De wit-rose bloemen groeien in kleine compacte vertakte schermpjes. Van oudsher bekend om zijn eigenschappen: " zeer sterk antibacterieel met zeer breedspectrum " schimmel dodend " dood parasieten, ontwormend " maagmiddel, carminatief (gaat winderigheid tegen) " antiviraal en afweerstimulerend " uterien, nerveus en sexueel tonicum " bloeddrukverhogend " verdovend en verschroeiend. De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers.

Valérie's Aroma-atelier doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

5 ml