Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Bergamot - Citrus bergamia - Pranarom

7.80
2168
+

Bergamot - Citrus bergamia BIO

Aromatische moleculen : Linalol, limoneen, linalyl acetaat Gedistilleerd deel : schil
Op het lichaam: Helpt goed tegen blaasontsteking, stimuleert de eetlust en werkt goed bij koortsuitslag. Emoties & psyche behandelen: Helpt bij angsten, depressie en lusteloosheid. Geeft zelfvertrouwen en helpt ontspannen. Bergamot is een zeer nuttige olie bij verdriet. Spiritueel - Energetisch: De groene kleur van de bergamotolie lijkt heeft een grote affiniteit met de hartchakra.

Het is een bijzonder waardevolle olie als iemand onder groot verdriet gebukt gaat. Bij verdriet en pijn kan de hartchakra zich blokkeren en/of sluiten. Zo ben je niet meer open en/of ontvankelijk voor het ontvangen en geven van liefde. Bergamot heeft een troostende, kalmerende en vreugdebrengende kracht en kan er voor zorgen dat deze chakra kan genezen en weer kan openstaan voor vreugde en liefde. Als het hart al open is, kan bergamot iemand helpen vreugde en genezing naar anderen uit te stralen. Zeer waardevolle olie! Bij uitwendig gebruik opletten! Fototoxisch.

De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Valérie's Aroma-atelier doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

10 ml