Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Atlas ceder 100 ml - Pranarom

33.99
2190
+

Atlas Ceder - Cedrus atlantica (Marokko) - 100 ml

Op het lichaam: Verlicht jeuk en is goed tegen huiduitslag. Is heel nuttig bij pijnlijk of moeilijk urineren. Ceder is een krachtig antiseptisch middel en werkt slijmoplossend bij neusverkoudheid. Emoties & psyche behandelen: Goed voor dagdromers en mensen die te afwezig zijn. Werkt goed tegen angsten, geeft kracht en harmonie. Spiritueel - Energetisch: Goede hulp bij meditatie.

Men gelooft dat het spirituele leven door ceder wordt versterkt en dat de banden met het goddelijke erdoor worden aangehaald. Ceder kan helpen om een gevoel van evenwichtigheid en zelfstandigheid te ontwikkelen. Ceder helpt om `verstopping van de geest` op te lossen. De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers.

Valérie's Aroma-atelier doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.