Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Vanille olie ladrôme BIO - 50 ml

11.35
3011
+

Vanilla planifolia, afkomstig van biologische landbouw.

Aangemaakt op basis van vanillestokjes, zal de vanille massage olie met zijn subtiele en delicate aroma, uw zintuigen strelen en aldus bijdragen tot een ontspannen en serene houding. In de dagelijkse huidverzorging bevordert ze de hydratatie en elasticiteit van de huid en zorgt ze voor een gladde, zijdezachte huid.

- Massages van of lokale aanwending op de lichaamshuid.

- Voedend masker voor droge, pluizige of beschadigde haren: een half uur laten inwerken vooraleer te wassen met shampoo.

- Neutrale draagolie voor de verdunning van de essentiële oliën van ladrôme.

ADVIES van ladrôme:

Ontspannende massage

Breng deze olie via massage aan op het hele lichaam, bij voorkeur na een bad of een douche. Je huid zal zeer zacht aanvoelen en discreet en aangenaam geparfumeerd worden.

Eigenschappen: Massage olie met vanille prikkelt al uw zintuigen, en zorgt voor ontspanning en sereniteit. Als dagelijkse verzorging draagt vanille-olie bij tot de hydratatie van de huid en bevordert het haar elasticiteit.

Gebruiksaanwijzing: Inmasseren of lokaal aanbrengen op het lichaam. Voedend masker voor de droge, kroezelige of beschadigde haren. Een neutrale basis om essentiële oliën te verdunnen.

50 ml