Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Arnica olie ladrôme 100 ml

9.75
3015
+

ARNICA-OLIE : Kalmerend BIO

Arnicaolie wordt om zijn kalmerende en verzachtende eigenschappen sterk gewaardeerd in de natuurlijke verzorging. Ze helpt gevoelige zones te verlichten en verzorgt een droge en geprikkelde huid. Omdat ze ook de circulatie ondersteunt, is ze de voorkeursolie van de atleet om via massage of lokale toepassing spieren te revitaliseren en om spanningen, overbelastingen en kneuzingen te verzachten of om voor een sportinspanning de spieren op te warmen.

- Massages van of lokale aanwending op de huid.

- Sportverzorging - voor de inspanning: stimulerende en verwarmende fricties / na de inspanning: verzachtende en ontspannende massages.

- Neutrale draagolie voor de verdunning van de essentiële oliën van ladrôme.

Niet aanbrengen op een open wonde.

ADVIES van ladrôme:

Sportverzorging: recuperatie na een inspanning

Meng 2 à 3 druppels essentiële olie van rozemarijn CT kamfer (Rosmarinus officinalis ct kamfer) door 15 ml arnicaolie (een soeplepel). Masseer de spieren die belast werden.

Botanische naam: Arnica montana, afkomstig van biologische landbouw
Kwaliteit: Ecologisch en biologisch
Eigenschappen: Arnica-olie biedt verlichting in geval van schokken, stoten of blauwe plekken. Het stimuleert de circulatie en helpt ontspannen in geval van zware benen of andere spanningen.

100 ml