Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Argan olie ladrôme 100ml

16.50
2246
+

ladrôme Argan - Argan olie is rustgevend, voedend en vochtinbrengend voor de huid. Het is aangeraden bij droge huid, gevoelige of geïrriteerde huid en geschikt voor jonge kinderen. Je kan de olie goed gebruiken als haarmasker. Argan olie rustgevend voor de huid, voedt de gevoelige huid, is rijk aan omega 9, en vitamine A en E, verlicht jeuk, irritatie en kleine brandwonden en werkt zeer hydraterend.

Arganolie wordt al sinds eeuwen aangewend om haar uitzonderlijke regenererende en herstellende eigenschappen. Zij is in het bijzonder geschikt voor de rijpere en zeer droge huid: zij helpt het uitdrogen en het verouderen dan de huid voorkomen, waardoor de huid haar glans en souplesse behoudt.

- Zachte massages van het gelaat en de hals.

- Lokale toepassing op droge huidzones alsook op broze nagels.

- Versterkend masker voor de haren: 1/2 h laten inwerken vooraleer te wassen met shampoo.

- Neutrale draagolie voor de verdunning van essentiële oliën van ladrôme.

ADVIES van ladrôme:

Verzorging voor sterkere en meer vitale haren

Maak een mengsel op basis van gelijke delen arganolie, ricinusolie en jojobaolie. Masseer een soeplepel daarvan egaal doorheen de haren en laat een half uur inwerken. Was vervolgens de haren met shampoo.

100 ml