Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Crosslinq tape

21.95
+

Curetape Crosslinq

Door de complexe werking van CrossLinq® is het altijd belangrijk om de behandeling uit te laten voeren door opgeleide MTC therapeuten.

- Synthetisch niet elastisch materiaal voorzien van een acryl lijmlaag
- Kwalitatief hoogwaardig product, zonder toevoeging van medicijnen
- Huidvriendelijk en latexvrij
- Beige van kleur
- Watervast (douchen en zwemmen geen probleem)
- Kan meerdere dagen blijven zitten

Samenstelling
Synthetisch niet elastisch materiaal voorzien van een acryl lijmlaag
Huidvriendelijk en latexvrij

Gebruik
Door de complexe werking van CrossLinq® is het altijd belangrijk om de behandeling uit te laten voeren door opgeleide MTC therapeuten.

Blessures, pijnpunten en triggerpoints werken verstorend in het lichaam en veroorzaken weefselspanning waardoor potentiaalverschillen ontstaan in huidgebieden. Deze gebieden zijn sterk “energie geladen”. Bij het afhalen van de CrossLinq van het releasepapier wordt de CrossLinq elektrostatisch geladen.
De therapeut strijkt vervolgens de CrossLinq langzaam over het aangedane huidgebied en daar waar een potentiaal verschil aanwezig is, wordt de CrossLinq automatisch naartoe getrokken. Op dit punt wordt het rasterpleistertje geplakt. Het potentiaalverschil in het behandelde gebied wordt opgeheven waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt opgestart.